marți, 7 decembrie 2010

Sarbatorile de iarna

De cativa ani perioada aceasta a sarbatorilor de iarna nu a mai avut pentru mine incarcatura fireasca a bucuriei, a iubirii, a credintei. Am fost atat de prins in cotidian incat parca am uitat adevarata semnificatie a lor.

Roxana, buna si draga mea prietena, a facut ea ce a facut si m-a "constrans" sa ma gandesc ca suntem in luna decembrie, vin sarbatorile, vom sarbatorii nasterea lui Iisus. Cum a reusit? Mi-a lansat invitatia de a canta colinde la Real la Deva, alaturi de ea, Florin si Adriana, colegii mei de la Teatru, de ziua lui Mos Nicolae.

A fost frumoas ca ne-a adunat din nou, ca si anul trecut, tot de sarbatorile de iarna.

Pregatind piesele pentru spectacol, am reintrat in starea de artist, pe care, de cand am plecat de la Teatrul din Deva nu am mai trait-o la fel. Alegand colindele, am simtit cum sarbatorile au venit si la mine in suflet, fapt care m-a bucurat.

Multumesc Roxana.

Filmarea spectacolului, dupa cum am mai spus, este facuta de sotia mea, care compenseaza amatorismul in materie de filmari cu iubirea cu care filmeaza de cate ori are ocazia, evenimentele la care particip. Am postat pentru cei care doresc sa vada si sa asculte, cateva colinde cantate la Real Deva.

Fie ca nasterea lui Iisus sa va aduca implinire sufleteasca, curatenie in inimi si credinta autentica in Maretia Lui Iisus.

Spectacol " Real" Deva 2010 - Deschide usa crestine


Spectacol " Real" Deva 2010 - Come Home For Christmas


Spectacol " Real" Deva 2010 - Merry Christams Everyone


Spectacol " Real" Deva 2010 - Last Christams

Persoane interesate